1. Головна
    1. Інше
      1. Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка

Номер оголошення 732314

Опис

Стежити за станом генераторів вантажних автомобілів та легкових, дуже важливо, адже цей вузол відіграє не останню роль у транспортному засобі. Наша станція технічного обслуговування Страбен допоможе у ремонті та діагностиці генераторів на таких автомобілях: Mercedes-Benz, Nissan, Daewoo, Mazda, Maserati, Mini, Pontiac, Peugeot, AlfaRomeo, MG, Audi, Alpina, Acura, BMW, Buick, BYD, ВАЗ (Lada), Volvo, Газель, GMC, GreatWall, Geely, Daimler, Dodge, Dacia, Daihatsu, DongFeng, ІЖ, straben.ck.ua/elektronika Infiniti, Citroen, КАМАЗ, Cadillac, Caterham, Callaway, Porsche, Renault, Rover, Saab, Suzuki, Skoda, SEAT, Subaru, SsangYong, Saturn, Scion, Toyota, Tatra, Tata, УАЗ, Fiat, Форд, FAW, Hyundai, Honda, Hummer, Chrysler, Chery, ShuangHuan, Jaguar, JAC, Богдан, ЗАЗ, Volkswagen, Москвич, BAW, Kia, LandRover, Шевроле, Jeep, ЗІЛ, Opel, Mitsubishi, Lotus, Lancia, ЛуАЗ, Lincoln, Lexus, Lifan.

Зрозуміло, що саме генератор цей елемент забезпечує заряд акумулятора, а також живлення різних споживачів. До останніх відноситься система запалювання, без якої авто просто не заведеться, освітлювальні прилади, бортовий комп'ютер і т. д. Так що якщо даний елемент вийде з ладу, то експлуатація транспортного засобу не буде можливою. Розглянемо, як визначити і відремонтувати різні несправності генератора автомобіля, а коли ситуацію врятують тільки нові запчастини.

Сідаючи за кермо та повертаючи ключ у замку запалювання, ви бачите, як відразу ж загоряється відповідний індикатор на панелі приладів, який і є основним показником справності генератора. Якщо ж контрольна лампа не працює, то оперативне технічне обслуговування допоможе виявити та усунути недолік. Однак це далеко не єдина ознака поломки генераторів в автомобілях, також варто подивитися на показання вольтметра. Якщо його стрілка спочатку знаходиться в червоній зоні або відхиляється у бік початку шкали, то straben.ck.ua/elektronika також варто зробити негайну діагностику.

Причини несправності генераторів

Отже, перш ніж говорити про ремонтні роботи, слід з'ясувати, у чому справа. Причин може бути досить багато, мало знати характерні ознаки різних несправностей автомобільного генератора, слід ще зрозуміти, що їх викликало. Почнемо по порядку. Якщо перестає працювати контрольна лампа, то, найімовірніше, причина таїться в електричній частині. Цьому сприяє обрив у ланцюгу, перегорання запобіжника або несправність вимикача або реле запалювання.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Авто - оголошення Черкас та Черкаської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Авто - оголошення Черкас та Черкаської області