Кріплення вогнегасника в авто на липучці
Кріплення вогнегасника в авто на липучці
Кріплення вогнегасника в авто на липучці
Кріплення вогнегасника в авто на липучці
Кріплення вогнегасника в авто на липучці
Кріплення вогнегасника в авто на липучці

Номер оголошення 231752

Опис

Кріплення вогнегасника універсальне складається з кронштейна-липучки і одного або двох фіксаторів з замком. Фіксатор регулюється по висоті в п'ять положень та по діаметру балона. З допомогою фіксатора Ви надійно закріпіть вогнегасник, незалежно від діаметру балона, а з допомогою кронштейна-липучки - швидко і надійно закріпіть його в будь-якому зручному для Вас місці. При необхідності кронштейн можна швидко переважити в інше зручне для Вас місце. Він надійно кріпиться до повсті автомобіля і витримує, як мінімум, потрійний вага вогнегасника ОП-2. Якщо в салоні або багажнику автомобіля пластик - це не проблема, кронштейн комплектується відповідною частиною липучки, яка з допомогою двостороннього автомобільного скотча кріпиться до пластику.
Більше не потрібно свердлити отвори в автомобілі, щоб закріпити вогнегасник, не потрібно обдзвонювати підприємства і шукати кріплення, яке підійшло б саме до Вашого огнетушителю. Кріплення виробництва АМАЛЬТЕА - це надійність, європейська якість і дизайн. Фіксатор легко регулюється під потрібний діаметр балона, а з допомогою замка він легко і надійно застібається. Щоб скористатися вогнегасником, достатньо лише однією рукою розстебнути замок, а другою рукою потягнути на себе вогнегасник. При пожежі дуже важливо, як можна швидше скористатися вогнегасником. З нашим кріпленням Ви витратите частки секунд, щоб підготувати його до використання і він більше не буде кататися з боку в бік, що може призвести не тільки до неприємного стукоту, але і до випадкового спрацьовування вогнегасника.
Якщо Ви хочете придбати кріплення вогнегасника в авто, телефонуйте.
Тел.: (044) 587-50-47; (097) 107-03-47; (095) 725-91-85. Олександр.
Додаткова інформація на сайті prometey.in.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Авто - оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Авто - оголошення Києва та Київської області