Бризговики на заднє колесо мотоцикла

Номер оголошення 172572

Опис

Якщо Ви мотоцикліст, то, напевно, напевно стикалися з одним з не приємних моментів який головним чином впливає як на Ваш зовнішній вигляд ну і звичайно на бадьорий настрій. Люди використовують мотоцикли для пересування як основний вид транспорту знають не з чуток як не приємно буває бути захопленим по дорозі на роботу або по важливих справах нежданим дощем і в підсумку одержати не тільки брудний одяг з-за викиду води з-під заднього колеса, але і зіпсований на весь день настрій. А якщо ви пересувалися з пасажиром, і не тільки у Вас.

Але є просте вирішення цього питання! Ми пропонуємо Вашій увазі універсальний мото бризговики розроблений спеціально для вирішення цієї приємної проблеми. Розроблений і проведений бризговики для мотоцикла на потужностях відомого світового бренду Zongshen. При виробництві були використані самі краще підходять для цих цілей ABS пластики здатні витримувати багаторазові вигини і не схильні до розтріскування при зламах. Це не мало важливо при виробництві такої деталі мотоцикла як бризговики, так як при експлуатації мото щиток піддається масі випробувань не тільки дощем, але і ударів каменів і тд.

Бризговики для мотоцикла по своїй конструкції універсальний і встановлюється на мотоцикли з колесами від 16 до 19 дюймів. Має регулювання як по висоті, так і по нахилу щодо колеса, ну і звичайно регулюється положення брызговика на рамі.Дана модель брызговика розрахована для установки на раму мотоцикла з прямокутним профілем і фіксується на головній осі заднього колеса.

Позбутися від проблеми *брудної спини* Ви можете вже сьогодні! Ми доставимо Вашу покупку на будь-яке відділення обраної Вами поштової служби повністю безкоштовно і без передоплати. Доставка здійснюється по всій території України поштовими службами Нова пошта, Інтайм, Делівері, Автолюкс, Міст Експрес. Кур'єри постової служби Міст Експрес доставлять посилку навіть в населений пункт де немає поштового відділення.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Авто - оголошення Одеси та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Авто - оголошення Одеси та Одеської області